Bukaking

Posted by Syafarah Friday, June 26, 2009

Salam alaik..

Minta maaf bebanyak sebab "nak tutup ke tak dak ni?"..
Well, insyaAllah ana akan buka.. :)

Time kasih diucapkan kepada sahabat-sahabat yang supportive dan bagi galakan untuk stay or silent. KEsimpulan, DUN GIV UP! Time kasih again..

InsyaAllah ana akan post post-post yang bermanfaat if not much.. KAMBATTE! \(^0^)/

4 comments

  1. f Says:
  2. fisrt to c0ment..

    er...(thinking..)

    ha....kan baguih cam ni..

    saja la 2, nak menguji ketaqwaan dan keimanan persahabatan..

    bese ni!!

    sila hapdet ye..

    i'm waiting

    mm, x kesa jek ad org suke ke x..yg penting?kerjasama??salah! yg penting Mardhatillah..(saya insaf!)

    saya merasmikan 'bukaking' ini

    =)

     
  3. Dyat Says:
  4. salam.
    blurb layout baru best...
    2 ibu jari ke atas!

     
  5. littlewonder Says:
  6. salam,,,


    yeah! i support u lah! mish u la cik caparah!huhuhu

     
  7. Syafarah Says:
  8. salam..

    @ farah:
    hahaaa.. rasmi2 bukaking, sile2.. mm, insyaAllah ana ngapdate selalu kalo tak jarang-jarang..hehe..
    ops, farah, ana bukan tutup sebab ada haters, sebab-sebab lain senaqnya.. huhuu..
    syukran manyak sis!! kene insap gak diri ni!

    @ dayat:
    blurb, time kasih. layout ni amik sebab nama dia 'kitty cat'. hehee, tak caye, scroll kt bawh skalik. header terpakse tuko..tak seswai kucing ngn tema blog nih. pe pe hal, KUCING'S DA GREATEST BANTAI PELUK EVER!
    4 thumbs up! (ngn kaki skali)

    @ diey:
    thx diey! mish u too!! c u 1 julai ye, insyaAllah. plan seludup kami tu, jgn ganas-ganas lak, siap pakai senapang ke, revolver ke, m-16 ke.. jenuh dak2 suksis nk protect ump nnt.. ngeh3

     
bookmark
bookmark

ShoutMix chat widget