Sharing Semangat!

Posted by Syafarah Saturday, January 3, 2009

Bismillahirrahmanirrahim, dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani..

Assalamualaikum wa rahmatullah & salam sejahtera to all,

Baru-baru ni, ada sorang saudara kita nun jauh di seberang Lautan Hindi YM ana. Die ade bagi links untuk mp3s and video yang cukup memberi semangat kat kita, insyaAllah.
Unfortunately, kat UMP ni 'Forbidden' la pulak links tuh ha. Maka, ana post je kat sini. For sure la bukan link tak senonot kan dia bagi, ana caye kat bliau nih (set-set dak baek gitu).

The links

"http://www.youtube.com/watch?v=neFJI1Q6Lr4
Mu nok tgk,silo tgk..
kalu sero orang islam..tgk..
kalu yahudi toksoh tgk..kecik hati karang..

laungan dlm video ni.remang bulu romo.
(Al-maut-tu Israel).
(Al-maut-tu America)

Hassan Nasrallah"

"Jua dicrack-kan lagu Mp3 nasyeed HAMAS yg penuh semangat untuk anda simpan dalam handphon anda.
http://www.4shared.com/file/78217088/43ad7733/Hamas_Nasheed__1_.html
atau videonya di.
http://www.youtube.com/watch?v=M3FMLDQ93EY"

Lagu yang memberi semangat katenye:

http://www.4shared.com/file/78343140/6cdf11b8/Ya_Quds-syahid_syahid.html

~Syukran JAziilan, ya akh Raja Affan~

Dah dengaq?

Selamat mendengar dan Selamat sebarkannya berserta mesej-mesejnya.

So, daripada kite duk looping lagu 'Aku Dibius Cicakman' and sewaktu dengannya, baek kite kobarkan semangat jihad kite ngan mp3s cenggini.

Tak salah dengo lagu-lagu biasa, tapi berpada-pada la.Duk looping/repeat tak ingat donia. Jangan la pulok dengo sampai terawang-awang dibuai mimpi (selalunya, lagu-lagu biasa adalah lagu-lagu cinta manusia. ishk-ishk, Pencipto manusia dak pulok nak cinta.. Nauzubillah.. Cintailah Allah untuk mendapat cinta manusia yang mencintaiNya).

p.s- ske dengo lagu-lagu Jepong. Ada 3 playlist je dalam hp ana: Nihongo wa Nasyeed wa Asma' ulHusna.

Maassalaamah..

3 comments

  1. Emma Sz Says:
  2. Salam..
    Syafarah!!
    kalau ade lagi aktiviti cenggineyh..
    tolong ajak Emma ye..
    nak sangat2..
    tolong nye?
    huhu
    tq~!
    sebab setakat ini, emma gerak perseorangan and emma nye target semua budak2 junior UMP..
    budak IKIP ade gak dalam 4 orang..
    semuanye emma gune pendekatan adik and kakak..
    penat gak wo nk jaga..huhu

     
  3. salam, emma!
    mm, iA.. nt ade lg.. km ajak hmp nt,iA..alert ngn skype km tau..takut km lopa

     
  4. Emma Sz Says:
  5. eyh..sebenarnye org nk tulis komen kat taskForce tuh..tapi tersalah plak..huhu

    wokeysh. I'Allah. sentiasa alert.huhu

     
bookmark
bookmark

ShoutMix chat widget