RAMADHAN KAREEM!

Posted by Syafarah Saturday, August 22, 2009

salam alaik sume..

"pose..tulun..letih..takleh nak naip dah.. tulunnnnnnn~"

haha, tu kate-kate ketika iman nipis, napsu memanggil-manggil untuk dibatalkan posenya dengan sengaja. ye la, kalo letih camtuh, wakpe naip gak kan. tak baek tipu-tipu bulan ramadhan niiiii (bulan laen bleh.. haha..ajaran sesat, pliz jangan ikot. tenkiu)

ok la, mesti letih kan posa-posa ni nak baca entry panjang-panjang. so, let the pictures do the talking..
(elleehhh..baru pose tak sampai sehari dah nak letih. huh.)


due2 kat ateh ni wat seniri untuk kekwan kat frenster.
skang dah malas nak berprenster. dah tua kot. huahuaa

haa, cam pernah nampak tak?
kalo korang jenih mata leh tahan tak kelip selame 40 tahun, leh nampak perkaitannye dengan gambaq 1st td..

telinge tuh, banyakkan la dengaq kata-kata Pencinta kita, Allah taala..insyaAllah fizikal n mental segar sentiase.. takde la posa sia-sia..
mulut tuh, ditambah lak keringnye ngan ngumpat n cakap bende-bende lagha..
"boyapren haku semalam bukak ngan haku"
"tuuutttt tu kan, ade 3 ekor 'burung-tak-laku' tau"
dan apa-apa aja..
hah, pi bazra, pi beli juadah berbuke.. bukan tengok-tengok pencuci mate.


ok la..nak ready-ready berbuke pree nih. jangan jeles.
selamat beramal ye..

Ahlan wa sahlan ya Ramadhan! Irashai!
amikla peluang ramadhan sebagai tapak semaian tarbiyyah untuk istiqamah dalam amalan sampai hayat nafas terakhir.. iza biizniLlah..
KAMBATTE!

2 comments

  1. Cahaya Biru Says:
  2. Syafarah, Saya punya cadangan lebih bagus pakai read more ketimbang tidak pake.

    Itu read more boleh tambah page view. So, jika kamu punya adsense, or any like it, read more boleh tambah impression.

    Ok, have a nice blogging

    Sorry for taking so long to reply.

     
  3. Syafarah Says:
  4. salam..

    maaf cahya biru! br skrg teringt ade komen awk. haah la,saya rasa mcm bes pulak pakai read more nih.dan posting sy dulu2 pon org boleh bace lagi,seperti tak dilupakan la. thanks ya!

     
bookmark
bookmark

ShoutMix chat widget