EPI BESDAY lagiiii!!

Posted by Syafarah Wednesday, September 16, 2009

salam sume..

besday sape lagi? ri tu dah safwan.. ade lagi ek??


16 September 1952....
lahirlah sorang bayi yang chinese look, sepet, putih melepak, darah siam sebab ibunye siam, dan seorang laki (of kos la)..
24 tahun kendian, bliau kaweng ngan cik saarah awang dan tahun tu jugak dikurniekan kembor: sazrul zakri sama sazrul azri..
umo 28, istrinye melahirkan sorang lagi bayi yang same sepet cam daddynye, zafry..
ketike umo bliau 35, akhirnye, penantian selame 7 tahun tlah membuahkan hasil (ayat amat tak seswai.hoho).. bayi perempuan yang comey giler, sepet skek macam daddy tapi bulat skek macam mummy pom lahirrrrrr..

lelaki yang dimaksudkang dalam karangan di atas ielah......

EPI BESDAY to
AYAH
YANG KE-57!!

kami anak-anak doakan kesejahteraan ayah.. thanx for bringing us up..
(thanx sebab bagi anak las ni tenguk dunia kat spital swasta.. hahaakk! abang-abang kat spital kjaan je.. bwahahahaa)
hope cepat sembuh..


0 comments

bookmark
bookmark

ShoutMix chat widget