Ditag oleh Za lagi.. terharunye tag kali nih..

Posted by Syafarah Tuesday, May 19, 2009

salam alaik.. salam sejahtera~

Saje jalan-jalan kat blog Za.. terharunye entry Za kali nih. huhuu..
tak sangke.. Tu la kan Za, bila ukhwah kerana Allah, walau pernah disakiti, tapi bila jiwa diikat dengan Islam, iza biiznillah, gaduh-gaduh tu jadi penambah perisa je. Kasi meriah. Nasik tu tetap ada dan perisa tu kasi sedap~.. Luv liqo'mate kite! Luv usrah kite! mmuahhxx..


RULES:
1. put this badge on your awesome blog.
2. award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
3. make sure you put the 'receipents' name here, along with their links.
4. let them know about this.

Now I want to give this award to:-

ZA!!
sebab she's a very good sis to me.. more than just a friend..

MARYAM!
die xde blog. huhuu

MY HONEY-CHAN!!

sebab she's my honey since KMPP.. miss you honey! I masih terkilan sebab you pegi Jepong tak ajak I. letak dalam luggage pon muat punyer.. I kan KECIK.. ;p

ADIKS MT CHEST 08/09!
haa, korang letak dalam blog memasing ye, jangan lak letak dalam blog CHEST. kene fire kang..

YUNI!!
sebab die ade blog. dan blog bliau terpakse dirahsiekan.. n.. of kos, she's my friend since 1st year. Sorry coz selame ni tak jadi sahabat yang baek.. huwa~ if I cud turn back tym~~ la laaalaa

IFFAH!!
bliau pon takde blog..xpe2..she's my friend since 1st year gk..a very good listener..am I a good listener to you my dear friend? sorry gak sebab tak menjadi sahabat yang baek.. huwaaa~ (Rewind lagu yg sama seperti di atas)

DIEY!!
sebab selalu gi sejid skali tanpa jemu.. kecuali ketika 'waktu itu' hadir dan kemalasan melanda.. huhu

ZILA!!
sebab die dah kawen (assume after 23 Mei 2009 dia baru nak bukak tenet) SELAMAT PENGANTING BARUUUUU~

dan sume bloggers yg ana kenai.. kalo xkenai pon bley.. sile-sile..

2 comments

  1. xbg kite pn..emmmp..

     
  2. salam

    @zairie: huh. xbg kt km.sbb tu la.. eh,kn ade tulih: buat blogger2 lain yg dikenali..haaaa..sila2 :)

     
bookmark
bookmark

ShoutMix chat widget