Tukar Baju

Posted by Syafarah Saturday, May 2, 2009

Salam..

blogger.com agak tak btui malam ni.. nak moderate comment + new post pon menjadi satu perjuangan yang menggunakan kadar metabolisme bakteria yg banyak.

as antum can see, ana dah tuka baju baru kat waking up.. tapi, bagi pengguna IE, anda akan mengalami sedikit kecelaruan kerana sidebar kat kanan ade kat bawah. die jadi bawahbar.
bagi penggune Mozilla, insyaAllah takde problem.

ana akan tambah ape-ape lagi kat sidebar, i.e jam, kalendar Islam, gambor-gambor, isu Palestine, iklan gelang kristal hand-made mak ana, etc. cumenye, ana dah nak beradu sekarang..

kalao ade antum kat luar sane yang pandai bab-bab template nih, tlg laaaa bantu. ana sangat-sangat memerlukannya. kenapa kat IE jd cam pelek ja????? terime kaseh diucapkan.. emelkan kat ana sebarang suggestions dan penambahbaikan: syafarahz@yahoo.com. syukran!

0 comments

bookmark
bookmark

ShoutMix chat widget