Utang 4 Post..

Posted by Syafarah Monday, May 25, 2009

Salam alaik dan selamat sejahtera..

Huh, setakat ni ana dah ade utang 4 post ngan WakingUp ni ha.. maluuu~

K, ana update ikut turutan ye, mane yang mai dulu, die la berjaya. (cam nak amek tajuk PSM lak)

Ana mulekan dengan TAG oleh my dearest CHEST sis, ecah. Bliau cakap ana wajib jawab. huh. balas dendam la ni..



Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda

Nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini

1. bernama Aishah (yaAllah, lopa nama penuh.. sori ye adek MT)
2. panggilan: Ecah (ana je panggil ecah. kekawannye panggil Shah ade. wow~, penunggu jande tul)
3. Penangite (tapi idong bukan anak mami punye le)
4. My program's x-AJK program yang mantop and MT CHEST yang berkomitmen dengan bisnis buku bliau
5. Amat comel, pelembut, peramah, fair n luvly tanpa perlu memakainya, memang beramanah, bagi la keje ape insyaAllah leh settle, wat keje cepat n efisien dan berguni-guni lagi pujian kepadanya. (dengan harapan: tolongla jangan mintak kak belanja lagi, biar je kak lupa.. then ade alasan knape tak belanja dah. bwahahaa)

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sndiri sebelum memilih

1. nama: puteri bukit jambul

2. birthday: bukak la surat beranak ana. kat dalam kotak nun

3. improving myself to become what Allah asked us to become

4. judging people? who r we to do that?

5. mukallaf.. bukan muallaf (mase belajo PSI kat sekulah dulu r ni)

6. - - sila isi tempat kosong - -

7. ana adalah kesayangan kucing. btol! kucing suka gigit ana, mesti depa ska kan..

8. - - sila isi tempat ni jugak - -

9. ada sesapa nak beli gelang kristal? gelang hand-made tau. mak ana wat.. mai beli, mai beli mai!!

10. hobi: melakukan hobi di kala waktu senggang

Anda perlu memilih 10 penerima award dan describe tentang mereka


ana dah malas nak tagging-tagging. seyez pemalas..

sape nak jawab? sila-sila!!

0 comments

bookmark
bookmark

ShoutMix chat widget