EID AL-MUALLIM AS-SAID!!

Posted by Syafarah Thursday, May 28, 2009

salam alaik again,

25 Mei lepas, alhamdulillah pegi ari guru kat sekulah menengah ana dulu.
Gambor-gambornye ana tunggu dari kawan ana, tapi pcnye agk laju sangat, maka gambaqnya x dapat disend sampai sekarang.
Maka, nanti insyaAllah ana sambung dengan post ari guru..

Ana wat kek untuk cikgu-cikgu ari tuh..

JENG JENGGGG~~~~

hehe..maluu~..tak cantik sangat..
yang bunga-bunga n reben tu mak tolong tambah. ngeee~
tapi mak kata sodap. suh wat untuk pamily lak soknye..
bwahaaaa (kembang kempih idong)

alorh, cekgu simpan dalam peti ais sebab xlarat nak makan dah.
kek putih atas tu ielah kek sekolah untuk ari cikgu.
2 tingkat cheese kek (kaye dah ye sekulah ana ni.huh) Secret Recipe.
kek tu pon tak terabih.. ni kan lak kek ana ni..

Masa cekgu tengok kek tu, sume cam sonok, then blur-blur kerut dahi..
hahaaa.. "mende tulih ni?" "barab ke espaniol?"
ana blah je. ade ustazah kat situ kan.
pandei-pandei la ustazah tulun translate. nguahnguahh..


Syukran jaziilan untuk kawan-kawan ana yang sudi translatekan "Selamat Hari Guru" ke barab. ramai la, dik ku, Kina; ikhwah seKMPP yang belajo medic kat Tanta University, Rusydi; anak pakcik yazid dan kawannye; ustaz boan yang 4 tahun kendian baru nak reply ym ana tuh; dan last but not least, ostat Pamie-baek-la-jugak. ostat Pamie siap bagi qawaid lagi.. adehhh.. balaghah pon ana tak lepaih la ostat..
nak harap ana ingat balik lepas 4 tahun tinggal?? mm, pegi tanam boreh, tuai, tanam balik yang dah tuai tu pon lom tentu leh ngingatnye balik..

maaf sebab post ni x ilmiah sangat.. huhuh.. tengah naip yang ilimiah ni, dalam draft lagik.. sat naa~

2 comments

  1. Dyat Says:
  2. salam.
    wah pandai ko wat kek!

     
  3. salam..

    @dayat: heheee..br tau ka?? tgk la kaki, eh, xleh, aurat.. tgk la idong. huh. syukran2! moh le rase

     
bookmark
bookmark

ShoutMix chat widget